Voorstelling

MEKATRA: "Uw partner in koeltransport,

van en naar de UK"

 

Even voorstellen

MEKATRA

 

Mekatra Transport werd opgericht in 2011. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van andere transportfirma's achtte Olivier Boyen de tijd rijp om zelf transportfacilitator te worden. Hij nam met Mekatra de transportactiviteiten over van Erik Gerrits transport uit Kortessem. Met de roots in het Limburgse Haspengouw is de link met fruit en meer bepaald appelen en peren, bijna een evidentie.

 

Mekatra specialiseerde zich vanaf dag één in het koel-en vriestransport van fruit. 24 op 24 en 7 op 7 zijn onze trailers vanuit de Benelux op weg van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Onze kantoren zijn gevestigd in Hoeselt en Sint-Truiden. Mekatra maakt zich sterk om steeds een persoonlijk service te leveren aan onze klanten. Omwegen vermijden we. Graag helpen we elke klant zo direct mogelijk.

Mekatra behaalde het certificaat ISO 22000. Deze Iso-norm staat garant voor alle vereisten die aan een managementsysteem voor voedselveiligheid gesteld worden en omvat interactieve communicatie, systeemmanagement, vereiste programma’s en HACCP-principes.

 

Mekatra staat voor:

Service op maat

Permanente bereikbaarheid

Ervaring in de transportsector

Oplossingsgerichte aanpak

Een woord is een woord

Chauffeurs met betrokkenheid

Voedselveiligheid

 

De beste kwaliteit voor een goede prijs

 

Contacteer ons voor meer info.

Al sinds jaar en dag steeds onderweg

MEKATRA staat voor

 

Jarenlange ervaring, flexibiliteit, kwaliteit voor een goede prijs & voedselveiligheid.

Copyright e-vwala communicatie